Een helder
verpakte werkwijze.
Dat is onze kracht

Werkwijze

Schakelt u met Beumer Packaging, dan schakelt u met een flexibele partij. Het liefst gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Op zoek naar de duurzame oplossing die naadloos aansluit op uw vraag.

Die vraag, uw wensen, daar begint het mee. Om welk product gaat het? Hoe ziet het eruit? Welke voorwaarden gelden voor het transport? Kortom, we verdiepen ons zo goed mogelijk in uw product. Om daarna een heldere analyse voor de verpakking op te stellen.

Altijd een passend voorstel

Op basis van die analyse geven we u inzicht in modellen, monsters en prijzen. Ook bieden we u een concreet voorstel, gevolgd door een testfase. Zo kunt u eerst zien of de verpakking voldoet aan uw verwachtingen. Is dat het geval? Dan gaat uw unieke verpakking in productie.

Tijdens het hele proces houdt Beumer Packaging er rekening mee dat uw verpakking niet op zichzelf staat. We beseffen dat uw organisatie waarschijnlijk met een strak geplande productie heeft te maken. Net als met distributie. Afspraken over levering zijn dus heilig. Daar werken wij naar, daar kunt u van op aan.